Acasa Actualitate Un gest frumos ! Cu ajutorul clienților, MARECOM Confecții Năsăud a fericit de acest Crăciun peste 30 de copii săraci, cu tablete pentru școala online

Un gest frumos ! Cu ajutorul clienților, MARECOM Confecții Năsăud a fericit de acest Crăciun peste 30 de copii săraci, cu tablete pentru școala online

Publicat de Radu SÎRBU

Spre cinstea lor, cei de la MARECOM Confecții Năsăud au finalizat cu succes campania umanitară ”Anul acesta și tu ești Moș Crăciun” prin care o parte din încasarile companiei au mers către cumpărarea de tablete pentru copii.

”Am reușit să ajutăm peste 30 de copii ca în aceste vremuri grele să aibă acces mai facil la educație prin intermediul nostru dar mai ales al vostru, al clienților MARECOM.

Aceasta campanie ne-a dat șansa să cunoaștem familii frumoase cu copii silitori, care, chiar și în ciuda lipsurilor evidente, reușesc cumva să își facă mereu temele alături de colegii lor.

Mulțumim atât învațătorilor și profesorilor, cât și tuturor persoanelor care ne-au semnalat copiii ce au nevoie de ajutorul nostru.

Cu aceasta ocazie am reusit sa ajungem la copii din Bistrița, Năsăud, Rodna, Cepari, Prundu Bârgăului, Rebrișoara, a căror poveste de viață ne-a impresionat și cărora le dorim mult succes”, au transmis reprezentanții MARECOM Confecții Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment