Acasa Actualitate Minune de Crăciun! Cele două fetițe implicate în tragicul accident feroviar de la Rebrișoara s-au însănătoșit miraculos și sunt pe cale să revină acasă

Minune de Crăciun! Cele două fetițe implicate în tragicul accident feroviar de la Rebrișoara s-au însănătoșit miraculos și sunt pe cale să revină acasă

Publicat de Radu SÎRBU

Pe 10 decembrie, comuna Rebrișoara a fost sub stare de șoc după cumplitul necaz care s-a abătut asupra familiei lui Leon Roș (32 de ani), șoferul care a murit după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de un tren marfar în seara aceleași zile la un pasaj de trecere peste calea ferată din localitate, în autoturism mai aflându-se și cele două fetițe ale sale (de 6 și, respectiv, 5 ani) și care au fost grav rănite.

Din nefericire, în urma teribilei coliziunii (mașina fiind târătă circa 200 de metri pe calea ferată) bărbatul a decedat pe loc iar cele două fetițe au fost grav rănite. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca cele trei victime să fie scoase dintre fiarele contorsionate, după primirea îngrijirilor medicale la fața locului a echipajelor SAJ, SMURD și de Terapie Intensivă, fetițele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Ulterior, la o zi, respectiv trei zile, cele două fetițe au fost transferate la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca.

Deși diagnosticele inițiale au fost foarte grave (fetița de 5 ani – cu focar hemoragic în zona capului, fracturi costale, ruptură de ficat și rinichi, hemoperitoneu, iar sora ei de 6 ani – având contuzii hemoragice în zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptură hepatică), evoluția stării de sănătate a avut un traseu favorabil miraculos, astfel, că ele și-au revenit și vor reveni în curând acasă.

Ăsta da, miracol de Crăciun! Sănătate multă și La Mulți Ani!

Related Articles

Leave a Comment