Acasa Actualitate Atențiune! Se vinde o spălătorie auto self-service modernă, la Năsăud

Atențiune! Se vinde o spălătorie auto self-service modernă, la Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi vă propunem spre achiziție o spălătorie auto, situată într-o zonă cu vad comercial bun, intens circulată din orașul Năsăud, la ieșirea spre Rebrișoara. Este vorba de spălătoria de tip self-service situată în incinta service-ului auto Desit, vizavi de stația de carburanți Petrom.

Listarea de față se compune dintr-o spălătorie auto, echipată și utilată modern, cu toate cele necesare unei bune desfășurări a activității zilnice.

Această afacere la cheie este dotată cu 4 posturi de spălare și 1 aspirator! Se oferă garanție 12 luni !

Pret: 55.000 €.

Pentru informații este disponibil numărul de telefon 0748.826.290

Această afacere la cheie funcționează conform normelor legale în vigoare, având toate avizele și autorizațiile valabile, aduse la zi.

În plus, deja nu mai este niciun secret faptul că succesul unei afaceri depinde în mare parte de locația ei, axiomă care lucrează în avantajul clar al acestei spălătorii, deoarece aceasta este situată într-o zonă intens circulată, fiind astfel foarte ușor accesibilă clienților care trec prin pe DN 17 D, la ieșirea din Năsăud spre Rebrișoara.

Ținând cont de faptul că se înregistrează o creștere continuă a numărului de mașini, este clar că, în viitor, serviciile curățare și întreținere auto vor fi din ce în ce mai căutate. Așadar, o investiție într-o astfel de afacere se poate dovedi deosebit de profitabilă!

Apelați: 0748.826.290

Related Articles

Leave a Comment