Acasa Actualitate Șase arme de vânătoare din Spania, introduse ilegal în țară, descoperite la Năsăud și Tureac

Șase arme de vânătoare din Spania, introduse ilegal în țară, descoperite la Năsăud și Tureac

Publicat de Radu SÎRBU

Un bărbat de 32 de ani din Tureac și altul de 46 de ani din Năsăud care s-au întors din Spania în cursul anului trecut au intrat în atenția polițiștilor de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ care au găsit la locuințele lor șase arme de vânătoare deținute ilegal.

Bărbatul din Tureac ar fi procurat trei arme de vânătoare între 25 și 29 iulie 2020 și le-ar fi introdus ilegal în România. Le-a deținut ulterior, fără drept, la domiciliul său din Tureac, au constatat oamenii legii.

Năsăudeanul de 46 de ani este bănuit la rândul lui că ar fi deținut ilegal, la domiciliul său, tot trei arme letale pentru vânătoare. Și el le-a procurat din Spania și le-a introdus ilegal în România în cursul lunii octombrie 2020.

Cele șase arme au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, ambii bărbați alegându-se cu dosare penale pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment