Acasa Actualitate Luni, 11 ianuarie, o parte din orașul Năsăud rămâne fără gaz. Vezi care sunt străzile afectate

Luni, 11 ianuarie, o parte din orașul Năsăud rămâne fără gaz. Vezi care sunt străzile afectate

Publicat de Radu SÎRBU

CPL Concordia anunță consumatorii din orașul Năsăud că, din motive tehnice, se va sista alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi ale orașulului în data de 11 ianuarie, între orele 9 – 15, din cauza unor lucrări la magistrala de gaz, mai precis cuplarea conductei pe strada Mihai Eminescu nr. 1 D și 1 D Bis.

Este vorba de străzile Mihai Eminescu, Iuliu Prodan, Iuliu Moisil, Veronica Micle, Zăvoi, Mică, Horea, parția George Coșbuc, Crișan, Florian Porcius, Emil Isac și Valea Podului,

În vederea preîntâmpinării unor accidente, furnizorul de gaz are și câteva recomandări pentru cetățeni: să închidă toate robinetele de gaze la punctele de consum și să aștepte reluarea alimentării cu gaze naturale cu robinetele închise. De asemenea, după reluarea alimentării cu gaze naturale, să reaprindă flacăra de veghe la aparatele automate și să supravegheze focurile de la punctele de consum, timp de jumătate de oră.

Informații suplimentare pot fi obșinute la numerele de telefon: 0264 704 790 – Secretariat, și 0726 775 048 – ing. Cristian Rațiu. Reprezentanții companiei regretă disconfortul creat și mulțumesc tuturor pentru înțelegere.

Related Articles

Leave a Comment