Acasa Actualitate Vă reamintim, la început de an: ACL Mag – distribuitor de unelte și scule profesionale, dealerul nr.1 Husqvarna din BN, cu magazine în Bistrița, Năsăud și Beclean

Vă reamintim, la început de an: ACL Mag – distribuitor de unelte și scule profesionale, dealerul nr.1 Husqvarna din BN, cu magazine în Bistrița, Năsăud și Beclean

Publicat de Radu SÎRBU

De dată recentă, în județul Bistrița-Năsăud, rețeaua de magazine ACL Mag vine să ofere clienților săi unelte și scule profesionale pentru grădină și pădure, mai precis: motoferăstraie, motounelte, cositori, generatoare, pompe de apă, aparate de spălat cu presiune, aspiratoare, dar și consumabile și piese de schimb pentru acestea.

Cu o echipă tânără, dinamică și profesionistă, condusă de Claudiu Arseni, ACL Mag este dealerul nr.1 Husqvarna din Bistrița-Năsăud, comercializând produse marca Husqvarna, Rotakt, Oregon, Verdina, Yato, Dedra, BCS-Ferrari, și are puncte de lucru în: Bistrița, pe Calea Moldovei, nr. 12, în spate la Petrom; Năsăud pe Bulevardul Grănicerilor nr. 57, lânga Petrom; și în Beclean, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 1, lângă Primăria Beclean. Toate produsele se pot vinde și în rate, direct în magazin prin TBI PAY.

Produsele comercializate pot fi găsite și pe pagina de internet: www.aclmag.ro, iar, în plus, există și o pagină de Facebook la adresa: ACLMag Bistrita-Nasaud.

De reținut că politica ACL Mag este orientată spre clienți și se centrează pe asigurarea calității serviciilor prestate și satisfacția clienților. Calitatea produselor livrate urmare a unei selecții atente a furnizorilor, precum și prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motivează o politica coerentă orientată către succes.

Despre cum a reușit să pună pe picioare această afacere de succes în BN povestește chiar Claudiu Arseni, cel mai tânăr și unul dintre cei mai ambițioși parteneri Husqvarna din zona de nord a țării în videoclipul de mai jos.

ACL Mag – un partener ce te respectă !

Related Articles

Leave a Comment