Acasa Actualitate (FOTO) A venit cu adevărat iarna iar accidentele rutiere nu mai prididesc: Trei accidente, cu mașini răsturnate, în ultimele ore!

(FOTO) A venit cu adevărat iarna iar accidentele rutiere nu mai prididesc: Trei accidente, cu mașini răsturnate, în ultimele ore!

Publicat de Radu SÎRBU

Zăpada căzută de aseară a făcut ca accidentele rutiere să se înșire în ultimele ore la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Nu mai puțin de trei dintre ele au fost cu autoturisme răsturnate în afara șoselei, evenimente pe care le detaliem cu precizări și fotografii în cele ce urmează.

Primul dintre ele, luat în ordine cronologică, a avut loc aseară, pe Dealul Târgului (DN 17 C), la intrarea în Dumitra dinspre Bistrița, acolo unde un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, care circula pe direcția Bistrița-Năsăud, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Apoi, în această dimineață, în jurul orei 7:00, un autovehicul s-a răsturnat pe raza comunei Teaca, mașină condusă de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Figa. În urma accidentului, conducătoarea auto, soțul ei și copilașul lor în vârstă de 2 ani au fost răniți și transportați la spital. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cel de-al treilea accident s-a petrecut două ore mai târziu, în jurul orei 9:00, în satul Herina, acolo unde două femeie s-au răsturnat cu mașina după ce au lovit un podeț betonat de pe marginea drumului. ”A fost implicat un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Băița, județul Mureș. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere de 47 de ani, din Teaca, ambele fiind transportate la spital”, a informat Crina Sârb – purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto: ISU BN și Timponline.ro

Related Articles

Leave a Comment