Acasa Stiri112 (VIDEO) Un muncitor a fost rănit în urma unei explozii într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă din municipiul Bistrița

(VIDEO) Un muncitor a fost rănit în urma unei explozii într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă din municipiul Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU

Un apel prin 112, înregistrat astăzi, în jurul orei 11:00, anunța de producerea unei explozii într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița, de pe strada Calea Clujului, în urma căreia un muncitor a fost rănit tă de incendiu, dar o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Deși inițial s-a anunțat că incidentul a avut loc într-o gură de vizitare a Stației de Gaz, când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că explozia s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, în afară spațiului ce aparține Stației de Gaz.

La fața locului, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud au găsit un bărbat de circa 46 ani. Acesta prezintă arsuri la nivelul capului și în zona membrelor superioare.

”Acesta este conștient, cooperant și prezintă arsuri de gradul I și II la nivelul extremității cefalice și la nivelul 1/3 distale ale ambelor membre superioare. Echipajele au asigurat asistența medicală de urgență la fața locului și au evacuat pacientul la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița”, a declarat managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

Related Articles

Leave a Comment