Acasa Administrație Daniel Vasilca, noul viceprimar al Măgurii Ilvei. Împreună cu primarul Valer Avram, fac cea mai tânără conducere locală din BN

Daniel Vasilca, noul viceprimar al Măgurii Ilvei. Împreună cu primarul Valer Avram, fac cea mai tânără conducere locală din BN

Publicat de Radu SÎRBU

Se tot clamează în a ni se întoarce diaspora acasă, însă, iată, că într-adevăr sunt tineri care și-au lăsat slujbele bine plătite în Occident pentru ”iarba verde de acasă”. Este și cazul lui Daniel Vasilca (34 de ani), din Măgura Ilvei, care după 15 ani petrecuți departe de casă, tocmai în Irlanda, s-a întors împreună cu familia pentru un nou început pe meleagurile natale.

Chiar dacă ocupa o funcție de conducere în cadrul unei renumite firme de construcții din Dublin, Daniel Vasilca a decis să revină acasă, la Măgura Ilvei, unde și-a deschis o afacere din agoniseala de dincolo. Mai mult, tânărul a decis să se implice și în bunul mers al comunității, candidând pentru Consiliul Local din partea PRO România , unde a intrat prin votul consătenilor la alegerile din 27 septembrie 2020.

După constituirea Consiliului Local, Daniel Vasilca a fost ales noul viceprimar al comunei Măgura Ilvei, pentru a constitui cel mai tânăr tandem de conducere a unei unități administrativ teritoriale alături de primarul Valer Avram (36 de ani).

Related Articles

Leave a Comment