Acasa Administrație Primarul Sorin Avram și-a început în forță mandatul. Comuna Leșu are noi direcții de modernizare

Primarul Sorin Avram și-a început în forță mandatul. Comuna Leșu are noi direcții de modernizare

Publicat de Radu SÎRBU

La trei luni de la preluarea mandatului, noul primar al comunei Leșu – Sorin Avram – are rezultate în ceea ce privește drumul de dezvoltare al localității de la poalele Heniului. Le-am aflat în cadrul unui interviu pe care l-am purtat astăzi cu tânărul edil.

Pot să spun că, în ultimele zile, am lucrat la deszăpeziri, cu utilajele primăriei, iar pentru perioada următoare suntem pregătiți să facem față provocărilor iernii.

Săptămâna trecută am primit o notificare de la Compania Națională de Investiții S.A București prin care am fost anunțați că Leșu a fost cuprinsă în lista de sinteză cu un proiect ce are drept obiective construirea de poduri și modernizarea străzilor din localitate, în perioada imediat următoare un topograf împreună cu echipa primăriei vor face măsurătorile aferente la tronsoanele incluse în proiect. Este vorba de 10 poduri și 14,5 kilometri de străzi de interes local”, ne-a informat primarul Avram.

Tot referitor la măsurătorile topo, primarul Sorin Avram ne-a declarat au fost efectutate măsurători aferente unor investiții ce vizează construirea capelei multiconfesionale și a centrului multifuncțional.

Pe de altă parte, referitor la ”școala online”, primarul Sorin Avram spune că: ”suntem în faza de contractare a achiziției de tablete informatice și a abonamentului la internet”.

În ceea ce privește cadastrul general al comunei, edilul Leșului spune că s-au afișat sectoarele pentru terenurile măsurate în 2020, ocazie cu care își roagă consătenii să verifice dacă sunt mulțumiți de măsurători și, eventual, să depună contestații acolo unde ei consideră.

Related Articles

Leave a Comment