Acasa Actualitate Cu o nouă spălătorie de covoare se face primăvară, la Năsăud! Comenzile vor fi preluate și de la domiciliul clienților

Cu o nouă spălătorie de covoare se face primăvară, la Năsăud! Comenzile vor fi preluate și de la domiciliul clienților

Publicat de Radu SÎRBU

O modernă spălătorie de covoare din orașul Năsăud va fi dată în folosință începând cu data de 1 martie 2021, pe strada George Coșbuc, la nr. 159, aproape de zona industrială a urbei. Utilajele moderne și performante au sosit astăzi și vor fi montate în incinta unui perimetru unde mai funcționează și o spălătorie de mașini.

Proprietarul, Silviu Fetti, afirmă că o noua spălătorie de covoare va veni în întâmpinarea clienților, cu prețuri atractive și calitate pe măsura așteptărilor.

Utilajele sunt de ultima generație, deosebit de performante. Covoarele în procesul de spălare vor fi supuse la mai multe procedee: aspirare, spălare, centrifugare și îndepărtare a impurităților rămase pe covoare după uscare. Unitatea va prelua comenzi de la domiciliul clienților din Năsăud și împrejurimi sau direct la firmă. Programul lucru va fi de luni până sâmbătă. În zilele următoare punem în funcție instalațiile și din 1 martie trecem la treabă” ne-a spus Silviu Fetti.

Related Articles

Leave a Comment