Acasa Actualitate La propunerea primarului Dorin Vlașin, oborul de animale din Năsăud este pe cale de a fi transformat în piață de vechituri și mașini

La propunerea primarului Dorin Vlașin, oborul de animale din Năsăud este pe cale de a fi transformat în piață de vechituri și mașini

Publicat de Radu SÎRBU

Subiectul a fost adus în atenția consilierilor locali de către edilul Năsăudului în cadrul ședinței ordinare de miercuri a legislativului local.

Am avut o discuție cu directorul Direcției Județene Sanitar Veterinare în vederea redeschiderii oborului de animale din Năsăud, și am aflat că acest lucru nu va fi posibil cel puțin în următorii 2 ani sau chiar mai mult. În acest context, ne-am gândit de a crea în locația respectivă un târg de vechituri dar și o piață de mașini, prin reamenajarea obiectivului ce la ora actuală a ajuns în paragină. Totul pentru a aduce bani la bugetul local, taxarea urmând a fi făcută pe suprafața folosită”, a spus primarul Dorin Vlașin în cadrul ședinței.

Ideea a fost îmbrățișată în corpore de către membrii Consiliului Local, Pavel Bulea (USR-PLUS) propunând ca respectivul târg să se țină lunea, pentru a nu se suprapune cu alte evenimente similare de-a lungul județului. La rândul său, Dorel Oltean (PMP) a spus că a susținut mereu ca acel spațiu să fie revitalizat în folosul bugetului local și a venit cu ideea ca acel târg de vechituri să fie deschis toată săptămâna pentru a deveni cu adevărat eficient.

Primită ca o ”temă de casă” pentru consilieri, ideea urmează a fi transpusă într-un proiect de hotărâre ce va figura pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local de luna viitoare.

Related Articles

Leave a Comment