Acasa Actualitate Tradiționalul târg de joi de la Năsăud, la un pas să fie redeschis. Anul trecut, închiderea din cauza pandemiei a adus pierderi de 200.000 de lei la bugetul local!

Tradiționalul târg de joi de la Năsăud, la un pas să fie redeschis. Anul trecut, închiderea din cauza pandemiei a adus pierderi de 200.000 de lei la bugetul local!

Publicat de Radu SÎRBU

Anunțul a fost făcut de primarul Dorin Vlașin, în cadrul ședinței Consiliului Local de săptămâna trecută, în contextul în care reautorizarea târgului năsăud de joi a intrat în linie dreaptă.

Mai așteptăm doar avizul celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și de la Direcția de Sănătate Publică, conform noului proiect întocmit. Țin să vă anunț că, odată cu redeschiderea sa, târgul din Năsăud va fi mai ”aerisit” – ca să mă exprim așa – în sensul că el tarabele și boxele comerciale vor funcționa pe o singură bandă de circulație pentru a nu se mai crea blocaje auto, spații ce vor fi strict marcate și delimitate. El se va întinde până în zona porții de la fabrica Ineul iar strada Mihai Eminescu va fi eliberată complet de tarabe. Mai mult, pentru ca fluența rutieră pe strada Mihai Eminescu să fie optimă, ne gândim să marcăm faptul ca parcarea mașinilor în acest perimetru să se facă doar pe un singur sens și nu pe două cum a fost până acum”, a subliniat primarul Vlașin.

Potrivit edilului, într-un an de zile, închiderea forțată a târgului de joi de la Năsăud din cauza pandemiei de coronavirus a adus pierderi de 200.000 de lei.

Related Articles

Leave a Comment