Acasa Actualitate (FOTO) Coliziune puternică între două mașini la intersecția pasarelei din Beclean. O femeie a ajuns la spital

(FOTO) Coliziune puternică între două mașini la intersecția pasarelei din Beclean. O femeie a ajuns la spital

Publicat de Radu SÎRBU

O femeie a fost rănită, în această după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 17, la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Cociu (DJ 172), în imediata apropiere a pasarelei din zona Becleanului.

În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară, condusă de un bărbat de 34 de ani din Teaca, și un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din județul Mehedinți.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 44 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Mehedinți. Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 38 de ani și de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Beclean au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Related Articles

Leave a Comment