Acasa Actualitate (FOTO) Amenzi și cherestea confiscată, în Bistrița și pe Valea Bârgăului

(FOTO) Amenzi și cherestea confiscată, în Bistrița și pe Valea Bârgăului

Publicat de Radu SÎRBU

Ieri dimineață, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării, transportului și comercializării materialului lemnos.

Controalele au fost desfășurate pe raza municipiului Bistrița și a comunelor de pe Valea Bârgăului, fiind oprite pentru control mai multe autovehicule, dintre către 4 transporturi de material lemnos.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 de lei. Dintre acestea, 2 sancțiuni, în valoare de 9.000 lei, au fost aplicate conform Legii 171/2010, iar ca măsură complementară, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 7,53 metri cubi de cherestea în valoare de 5.416 lei. Celelalte sancțiuni au fost aplicate pentru nereguli la regimul rutier.

Related Articles

Leave a Comment