Acasa Uncategorized Primarul Dorin Vlașin: ”De azi, taxele şi impozitele locale dar și alte taxe se pot plăti online!”

Primarul Dorin Vlașin: ”De azi, taxele şi impozitele locale dar și alte taxe se pot plăti online!”

Publicat de Radu SÎRBU

Începând de astăzi, Primăria Năsăud a pus în practică promisiunea făcută la sfârșitul anului trecut, și anume că taxele şi impozitele locale dar și alte taxe se pot plăti și online. Anunțul a fost făcut de primarul Dorin Vlașin.

”Dragi năsăudeni,
Mă bucur să vă anunț că procedurile de înrolare a Primăriei Năsăud pe platforma de plăți online WWW.GHISEUL.RO s-au finalizat cu succes.
”De astăzi, toți contribuabilii din orașul nostru, persoane fizice și juridice, pot să plătească online taxele, impozitele locale, amenzile și alte taxe speciale (taxă de timbru, de buletin, etc.)!

Site-ul WWW.GHISEUL.RO va oferi informații utilizatorilor contribuabili în ceea ce privește bunurile impozabile, termenele de plată, debite, plățile realizate, toate acestea pentru toate categoriile de impozite și taxe, chirii, amenzi.

Facem precizarea că beneficiarul plății, respectiv Primăria orașului Năsăud, va suporta comisioanele aferente serviciilor de plată percepute de către instituția bancară.

Suntem conștienți că mai sunt lucruri de îmbunătățit, dar de asemenea, trebuie să ne bucurăm împreună că Năsăudul a mai făcut un pas spre digitalizare!

Beneficiile sunt ușor de observat: mai puține drumuri la Primărie, mai mult confort pentru năsăudeni, indiferent dacă sunt acasă sau sunt plecați peste hotare.

În imaginile alăturate, veți găsi explicat fiecare pas pe care trebuie să-l urmați pentru a crea un cont de utilizator! Vă mulțumesc pentru răbdare, solidaritate și implicare!”, a transmis primarul Dorin Vlașin.

Related Articles

Leave a Comment