Acasa Actualitate Radu Moldovan, noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

Radu Moldovan, noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

Publicat de Radu SÎRBU

Începând de astăzi, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este și președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, în urma alegerilor exprimate în cadrul ședinței CDRED Nosrd-Vest.

”Rezultatele arată că Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest este pe locul întâi, la atragerea de fonduri europene, în exercițiul financiar anterior. Proiecte extrem de importante pentru regiune, foarte vizibile și în județul nostru.Mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată, prin alegerea mea, în ședința de astăzi, în funcția de Președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Este o responsabilitate, dar și un angajament că, proiectele utile comunităților, continuă.
Vă asigur de întregul meu sprijin și mă bucur că am ocazia să lucrez îndeaproape, alături de Directorul General al ADR N-V, dnul. Marcel Boloș, fostul ministru al Fondurilor Europene.
La fel ca până acum, continuăm munca!“, a transmis Radu Moldovan.

Consiliul pentru Dezvoltare Regionala este organismul deliberativ care coordoneaza întregul proces de dezvoltare regională în cadrul Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Are în componență președintii consiliilor județene ale celor 6 județe din regiune și câte un reprezentant al consiliilor locale municipale, orășenești și comunale, desemnați din fiecare județ, pe durata mandatului.

Related Articles

Leave a Comment