Acasa StiriCultura Vezi programul filmelor care rulează la Centrul Cultural Dacia din Bistrița în perioada 19 – 25 februarie 2021, cu ”Monster Hunter” în prim plan

Vezi programul filmelor care rulează la Centrul Cultural Dacia din Bistrița în perioada 19 – 25 februarie 2021, cu ”Monster Hunter” în prim plan

Publicat de Radu SÎRBU

Invitație la film la cinematograful Centrului Cultural Dacia, în condiții de siguranță sanitară. Iată programul săptămânii 19 – 25 februarie 2021:

Surpriza săptămânii este filmul ”Monster Hunter”, primul blockbuster al anului în cinematografe, avanpremiera fiind programată vineri 19 februarie, de la ora 15:00.

Iată sinopsisul filmului: „În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), al cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.”

Bilete pe www.centrulculturaldacia.ro sau la casieria cinematografului.

Related Articles

Leave a Comment