Acasa Actualitate Datorită incidenței tot mai scăzute, numărul de paturi la secția Covid a spitalului din Năsăud se reduce semnificativ

Datorită incidenței tot mai scăzute, numărul de paturi la secția Covid a spitalului din Năsăud se reduce semnificativ

Publicat de Radu SÎRBU

Suntem pe un trend descendent al îmbolnăvirilor cu nou coronavirus. O spun statisticile din ultima lună iar acest lucru se reflectă și în activitatea Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud, unitate ce a fost desemnată drept suport Covid încă de la începutul pandemiei.

Potrivit managerului Daniel Marcu, la ora actuală, în spital se află internați doar 2 pacienți cu formă ușoară a bolii, după ce ”vârful de sarcină” a fost chiar și de 75 la mijlocul toamnei trecute.

În acest context, conducerea spitalului a decis ca, de la data de 1 martie, din totalul celor 80 de paturi ce funcționează pe circuitul Covid să mai rămână disponibile 26, toate grupate în zona Secției de Chirurgie de la etajul a doilea al clădirii principale. ”Celelalte vor fi redate Secției de Boli Interne, începând cu prima zi calendaristică a primăverii”, ne-a declarat, astăzi, juristul Daniel Marcu.

Related Articles

Leave a Comment