Acasa Actualitate Promoție de primăvară la ACL Mag! Iată de ce trebuie să îți cumperi o motosapa sau un motocultor pentru acest sezon

Promoție de primăvară la ACL Mag! Iată de ce trebuie să îți cumperi o motosapa sau un motocultor pentru acest sezon

Publicat de Radu SÎRBU

Promoție de primăvară la ACL Mag! Iată de ce trebuie să îți cumperi o motosapa sau un motocultor pentru acest sezon

Primăvara e pe cale să își intre în drepturi, iar mulți dintre voi poate nu sunteți încă pregătiți pentru treburile gospodărești specifice sezonului. Cu siguranță mulți aveți câte o bucățită de pământ la țară ce așteaptă deja să fie prelucrat și pregătit pentru a da roadele mult dorite, însă această activitate implică mult timp și muncă. Vestea cea bună este că nu trebuie să ne îngrijorăm niciun moment, întrucât tehnologia a avansat atât de mult încât avem la dispoziție în zilele noastre o gama variată de utilaje agricole ce ne fac treaba mai simplă, fără a depune prea mult efort.

Spre exemplu, de ce să va mai chinuiți cu tehnici învechite și neproductive când motosapele au început să devină atât de accesibile și utile pe termen lung? Există soluții și pentru cei dintre voi care dețin suprafețe mai mari de teren care necesită o prelucrare mai intensă. În rețeaua de magazine ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean găsiți soluțiile cele mai optime pentru nevoile dumneavoastră la prețuri pe măsură oricărui buzunar.

ACL Mag comercializează motosape, motocultoare, accesorii și consumabile de la un brand de renume național cum este Rotakt. Aici, aveți la dispoziție o gama largă de utilaje cu motorizări diferite și la care se pot atașa numeroase accesorii ce va pot ușura muncă.

Desigur, înainte să luați o decizie de cumpărare, stabiliți-va foarte clar necesitățile pe care le aveți: bugetul de care dispuneți, la ce vreți să folosiți utilajul respectiv, pe ce tip de teren, pe ce suprafață, etc, totul pentru a fi mai ușor de achiziționat produsele, în consultanța specialiștilor de la ACL Mag.

Iată și adresele magazinelor ACL Mag din Bistrița, Năsăud și Beclean:

Bistrița : Calea Moldovei, 12 (în spate la OMV);

Năsăud: B-dul Grănicerilor, nr. 57 (lânga Petrom)

Beclean: Strada 1 Decembrie 1918, nr.1 (lângă Primărie)

Related Articles

Leave a Comment