Acasa Stiri112 (FOTO) Trei bărbați din Dumitra, răniți grav în urma unui accident la Cepari. Ironia sorții: voiau să ajungă la spital !

(FOTO) Trei bărbați din Dumitra, răniți grav în urma unui accident la Cepari. Ironia sorții: voiau să ajungă la spital !

Publicat de Radu SÎRBU

Trei bărbaţi domiciliați în Dumitra, respectiv: un tânăr de 21 de ani, unul de 46 ani și unul de 74, au fost grav răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 17 C, la ieșirea din satul Cepari spre Năsăud, după ce un autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Evenimentul s-a petrecut într-o curbă deosebit de pericluoasă, cele două vehicule ciocnindu-se teribil. În coliziune au fost implicate o mașină marca Audi, condusă de o șoferiță de 30 de ani din Parva, și un BMW, la volanul căruia se afla tânărul de 21 de ani.

Paramedicii ajunși la locul accidentului au constatat că șoferița prezenta excoriații și leziuni ușoare, refuzând transportul la spital, însă cei trei bărbați prezentau multiple leziuni și traumatisme (craniene, faciale, toracice și la nivelul membrelor), aceștia fiind stabilizați și transportați la UPU a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Pe surse am aflat că tânărul șofer din Dumitra, dorea să ajungă la Năsăud, rugat fiind de vecinul său, bărbatul de 46 ani, să-l ajute în a-și duce tatăl (de 74 de ani) la policlinica spitalului din Năsăud, pentru niște analize medicale.

Cu alcooltestul negativ pentru ambii conducători auto, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, fiind întocmit un dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Comment