Acasa Actualitate Un hoț din Feldru, prins în timp ce fura bani și bijuterii de aur dintr-o casă din Blăjenii de Jos. A fost dat pe mâna poliției de-abia după ce a primit bătaie!

Un hoț din Feldru, prins în timp ce fura bani și bijuterii de aur dintr-o casă din Blăjenii de Jos. A fost dat pe mâna poliției de-abia după ce a primit bătaie!

Publicat de Radu SÎRBU

Pripășit de puțină vreme în satul Blăjenii de Jos, acolo unde ar fi închiriat o gospodărie pentru a crește niște animale, un bărbat din Feldru, în vârstă de 42 de ani, își va aduce multă vreme aminte de ziua de sâmbătă, 21 februarie 2021. Nu cu bucurie, ci cu mult amar, întrucât la data respectivă a intrat prin efracție în casă de peste drum, locuință în care știa că familia nu-i acasă (oamenii fiind plecați la neamurile din Leșu) pentru a-i goli de bunurile de valoare.

A apucat să ia bijuterii din aur, lei dar și euro, dar ghinionul lui a fost că tocmai atunci a ajuns în curtea familiei păgubite cumnatul acestora. Acesta venise să lege câinii din curte, pentru ca o cunoștință apropiată să poate să crepe niște butuci. Mare i-a fost mirarea însă cumnatului când a observat că ușa de la intrarea principală în casă este forțată. A intrat rapid în locuință și a văzut cum hoțul sărea pe un geam.

Astfel, a început o urmărire pe câmp, fugă terminată spre Blăjenii de Sus, acolo unde hoțul a fost prins și luat la bătaie de cei care erau pe urmele sale. După ce și-au vărsat năduful, urmăritorii au chemat poliția și de aici ”filmul” a intrat în matca logică, în sensul că după ce prejudiciul a fost recuperat feldrihanul a fost arestat preventiv, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.

Related Articles

Leave a Comment