Acasa Actualitate Atenție! O nouă spălătorie de covoare și-a început activitatea în orașul Năsăud. Prețuri mici și calitate excelentă, anunță proprietarii!

Atenție! O nouă spălătorie de covoare și-a început activitatea în orașul Năsăud. Prețuri mici și calitate excelentă, anunță proprietarii!

Publicat de Radu SÎRBU

Din această săptămână, o modernă spălătorie de covoare din orașul Năsăud a fost dată în folosință pe strada George Coșbuc, la nr. 159, aproape de zona industrială a urbei. Utilajele moderne și performante sunt garanția lucrului bine făcut în incinta unui perimetru unde mai funcționează și o spălătorie de mașini.

Proprietarul, Silviu Fetti, afirmă că o noua spălătorie de covoare vine în întâmpinarea clienților, cu prețuri atractive și calitate pe măsura așteptărilor.

Utilajele sunt de ultima generație, deosebit de performante. Covoarele în procesul de spălare vor fi supuse la mai multe procedee: aspirare, spălare, centrifugare și îndepărtare a impurităților rămase pe covoare după uscare. Unitatea va prelua comenzi de la domiciliul clienților din Năsăud și împrejurimi sau direct la firmă. Programul lucru va fi de luni până sâmbătă. Important este faptul că atât la spălătoria de covoare, cât și la cea de mașini, avem cele mai mici prețuri din zonă, totul la o calitate excelentă” ne-a spus Silviu Fetti.

ATENȚIE, pentru comenzi sunați la: 0744 253 824

Related Articles

Leave a Comment