Acasa Actualitate A venit primăvara! Luați-vă ca partener al tradiționalei curățenii de sezon Spălătoria de Covoare ”Petrolium” Năsăud. Nu veți regreta!

A venit primăvara! Luați-vă ca partener al tradiționalei curățenii de sezon Spălătoria de Covoare ”Petrolium” Năsăud. Nu veți regreta!

Publicat de Radu SÎRBU

Deschisă în urmă cu un an de zile, moderna spălătoria profesionistă de covoare ”Petrolium” Năsăud a reușit să se impună pe piață prin seriozitate, calitate și prețuri mici. De câteva zile, la această unitate etalon în domeniu pe Valea Someșului a fost pus în funcțiune un utilaj nou-nouț prin care covoarele sunt desprăfuite înainte de a intra în procesul de spălare și curățire.

Astfel, covoarele sunt mai întâi curațate de praf și mizerie cu această mașină automată ce înlocuiește munca manuală de bătut covoarele, fără riscul distrugerii acestora. Apoi, covoarele dumneavoastră vor fi spălate în utilaje de ultima generație: CNC, monoperii,centrifuga pentru a îndepărta gunoaiele mai mari și a le înmuia. Notabil este și faptul că, aici, detergentul este ales cu atenție și cantitatea potrivită în funcție de structura covorului, pentru a nu distruge sau decolora covorul dumneavoastră.

În fine, pentru a usca rapid și eficient covoarele, a fost amenajată o cameră cu dezumidificator, astfel încât, indiferent de vreme, veți avea covoare curate, uscate rapid la domiciliul dumneavoastră.

V-am convins?! Contactați Spălătoria de Covoare ”Petrolium” Năsăud, la telefonul: 0758 922 623! Unul dintre agenții ”Petrolium” va prelua covorul de la domiciliul dumneavostră în cel mai scurt timp.

Apelați la serviciile profesioniste ale spălătoriei de covoare ”Petrolium” din Năsăud și veți fi pe deplin mulțumiți !

Related Articles

Leave a Comment