Acasa Stiri112 (FOTO) Șofer din Lușca rănit foarte grav după ce mașina sa a spulberat un stâlp de iluminat public, poarta și gardul unei gospodării din Salva

(FOTO) Șofer din Lușca rănit foarte grav după ce mașina sa a spulberat un stâlp de iluminat public, poarta și gardul unei gospodării din Salva

Publicat de Radu SÎRBU

În această seară, în comuna Salva (pe DN 17 D, în apropierea gării CFR) a avut loc un grav accident rutier. O mașină marca Ford Focus a părăsit partea carosabilă și a rupt un stâlp de iluminat public după care s-a oprit în curtea unei gospodării după ce a pus la pământ gardul și poarta acesteia.

La volan se afla un șofer din cartierul năsăudean Lușca, Dinu H. (53 de ani, muncitor la fabrica ”Somplast” Năsăud) ce se întorcea de la neamurile sale din Runcu Salvei. După impactul teribil, mașina s-a făcut praf iar șoferul a rămas inconștient în habitaclu.

Victima a fost extrasă din autoturism și predată echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Related Articles

Leave a Comment