Acasa Stiri112 (FOTO + VIDEO) Un TIR plin cu porci s-a răsturnat la Piatra Fântânele: șoferul, transportat la spital iar circa 100 de porci au murit!

(FOTO + VIDEO) Un TIR plin cu porci s-a răsturnat la Piatra Fântânele: șoferul, transportat la spital iar circa 100 de porci au murit!

Publicat de Radu SÎRBU

Un autotren încărcat cu 600 de porci s-a răsturnat, în această seară, în satul Piatra Fâtânele, pe DN 17, aproximativ 500 de animale fiind găsite în viaţă. Șoferul, un bărbat de 50 de ani din Satu Mare, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Acesta s-a răsturnat cu vehiculul pe șosea, în timp ce urca o porțiune de drum în pantă în condiții de iarnă. În cabină, alături de șofer se afla și fiul său, acesta scăpând nevătămat.

”Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani cu leziuni la nivelul capului, toracelui şi unui membru superior. A fost stabilizat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa”, a transmis ISU.

Sursa citată a prcizat că în autotren se aflau peste 600 de porcine, dintre care aproximativ 500 au fost găsite vii.

”Pompierii au procedat la extragerea tuturor porcilor care erau transportaţi în cuşti special amenajate, iar cei care au supravieţuit urmează sa fie preluati de alt mijloc de transport pus la dispoziţie de societatea de care aparţin”, au mai precizat pompierii.

Related Articles

Leave a Comment