Acasa Actualitate Episcopul-vicar Benedict Bistrițeanul a binecuvântat lucrările de renovare a casei parohiale din Runcu Salvei, executate de către profesioniștii de la ”Miron Construct”

Episcopul-vicar Benedict Bistrițeanul a binecuvântat lucrările de renovare a casei parohiale din Runcu Salvei, executate de către profesioniștii de la ”Miron Construct”

Publicat de Radu SÎRBU

Ieri, preasfințitul Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul comunității din Runcu Salvei cu prilejul binecuvântării lucrărilor efectuate la casa parohială din localitate.

Evenimentul a avut loc de la orele amiezii, după oficierea Sfintei Liturghii în biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, biserică păstorită de parohul Daniel Cucu, în prezența protopopului de Năsăud, preotul Ioan Dâmbu, pr. conf. univ. dr. Ioan Bizău, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, a secretarului de cabinet al ierarhului, diaconul Sergiu-Iustin Pop, a primarului Anchidim Pavelea, a managerului firmei de construcții ”Miron Construct” Beclean – Petru Miron, precum și a altor invitați.

Casa parohială a fost rânduită exemplar de către profesioniștii firmei ”Miron Construct”, lucrările de renovare și înfrumusețare executate ieșind în evidență prin calitate și bun gust.

În semn de apreciere și respect, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, Preasfințitul Benedict Bistrițeanul a acordat diplome de aleasă cinstire preotului paroh Daniel Cucul, lui Petru Miron și Grigore Dumitru Cilica.

Related Articles

Leave a Comment