Acasa Actualitate Vezi programul filmelor care rulează la Centrul Cultural Dacia din Bistrița în perioada 12 – 18 martie 2021. Filmul săptămânii – Un hoț cinstit, cu Liam Neeson

Vezi programul filmelor care rulează la Centrul Cultural Dacia din Bistrița în perioada 12 – 18 martie 2021. Filmul săptămânii – Un hoț cinstit, cu Liam Neeson

Publicat de Radu SÎRBU

Invitație la film la cinematograful Centrului Cultural Dacia, în condiții de siguranță sanitară. Iată programul săptămânii 12 – 19 februarie 2021:

Premiera este filmul Un hoț cinstit (Honest Thief) – producție de acțiune din 2020 în care rolul principal este deținut de celebrul actor scoțian Liam Neeson

Iată sinopsisul filmului: Un hoț cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.
Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos, și un romantic nou-convertit la iubire.
Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.

Când sună la biroul FBI din Boston ca să stabilească o întâlnire pentru a mărturisi, agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) iau în derâdere apelul lui, despre care sunt convinși că e o farsă. Cei doi își dau seama, însă, că Tom nu glumește, și își fac un plan ca să pună ei mâna pe banii lui, convinși că asta e șansa vieții lor. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.

Bilete pe www.centrulculturaldacia.ro sau la casieria cinematografului.

Related Articles

Leave a Comment