Acasa StiriPolitic Deputatul Daniel Suciu vizavi de renunţarea la Centrul Intermodal şi demolarea Cinematografului 23 August: ”Solicit sondaj de opinie în rândul bistrițenilor!”

Deputatul Daniel Suciu vizavi de renunţarea la Centrul Intermodal şi demolarea Cinematografului 23 August: ”Solicit sondaj de opinie în rândul bistrițenilor!”

Publicat de Radu SÎRBU

”Nu vreau să spun că este o decizie bună sau rea. La momentul când s-a depus acest proiect cu finanţare europeană în spatele lui stătea un studiu de mobilitate urbană făcut de o entitate independentă care propunea nişte soluţii în zona Gării şi legătura cu str. Tărpiului. Salut ce s-a spus cu privire la faptul că guvernarea locală trebuie să fie participativă, că oamenii trebuie să decidă. Fac o propunere domnului primar: înainte de a lua decizii de o asemenea importanţă, care pot duce la pierderea unui proiect de 10 milioane euro, să facă un sondaj de opinie în rândul bistriţenilor. Ca să nu folosească bani publici exprim disponibilitatea consilierilor locali PSD de a-şi dona indemnizaţia pe o lună sau două, astfel încât să se facă un sondaj de opinie. După o informare foarte bună, cetăţenii trebuie să se exprime cu privire la renunţarea la acest proiect cu finanţare europeană. La fel trebuie să discutăm şi despre demolarea fostei clădiri a Cinematografului 23 August”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Parlamentarul PSD a spus că nu este suficientă consultarea primarului doar cu viceprimarul Hangan şi administratorul Peteleu pe astfel de teme extrem de importante.

Related Articles

Leave a Comment