Acasa Administrație Primarul Ioan Pavelea: ”În anul 2021, comuna Coșbuc va avea o altă faţă”

Primarul Ioan Pavelea: ”În anul 2021, comuna Coșbuc va avea o altă faţă”

Publicat de Radu SÎRBU

Comuna Coșbuc cunoaște o amplă dezvoltare, după ce administraţia locală a demarat o serie de proiecte importante în ceea ce priveşte infrastructura și reabilitarea sau construirea unor clădiri publice.

Sunt trei șantiere deja deschise iar de săptămâna viitoare încep lucrările și la canalizare, ne-a informat primarul Ioan Pavelea.

Astfel, se lucrează la construirea unei capele mortuare multiconfesionale, stadiul lucrărilor fiind destul de avansat, urmând ca această construcţie să se termine în vara acestui an.

Tot la Coșbuc se lucrează la o amplă reabilitare a școlii, unitate de învățământ a cărei modernizare va fi una etalon în județul Bistrița-Năsăud, proiect de suflet al primarului Ioan Pavelea, de care acesta este mândru cum este pus în practică. Deja este sigur că, din toamna lui 2021, elevii din satul bardului de la Hordou vor învăța într-o bijuterie de școală.

Pe de altă parte, continuăm lucrările de modernizare a drumurilor de interese local în cadrul unei ample investiții finanțate din fondurile europene ale Măsurii 7.2, prin care ducem asfaltul până pe dealuri, în zone care, astfel, vor avea alt statut de dezvoltare. O veste bună este și faptul că de săptămâna viitoare vor demara și lucrările la canalizare, un alt proiect cu greutate pentru modernizarea Coșbucului”, ne-a spus primarul Ioan Pavelea.

În plină etapă de şantiere, primarul comunei Coșbuc cere înţelegere din partea cetăţenilor pentru disconfortul creeat de lucrări.

Când vezi că se realizează ceva ai satisfacţii că rămâne ceva în urma noastră. Poate că locuitorii comunei sunt deranjaţi de lucrările care se derulează, fiindcă toate creează un disconfort, însă aceste lucrări sunt în folosul comunităţii. Le-am cerut şi le cer în continuare înţelegere şi sprijin în aces sens, fiindcă la final toţi ne vom putea bucura de aceste realizări. În anul 2021, comuna Coșbuc va avea o altă faţă, dar vor mai fi şi alte investiţii de făcut, însă toate le vom face pe rând”, a încheiat primarul Ioan Pavelea.

Related Articles

Leave a Comment