Acasa StiriPolitic Senatorul Ioan Deneș: ”Felicitări liberalilor! Bistriţa-Năsăud nu mai are niciun ministru sau secretar de stat”

Senatorul Ioan Deneș: ”Felicitări liberalilor! Bistriţa-Năsăud nu mai are niciun ministru sau secretar de stat”

Publicat de Radu SÎRBU

Afirmația a fost făcută de către senatorul social-democrat în cadrul conferinței de presă de astăzi, de la sediul PSD Bistrița-Năsăud.

”Felicit liberalii bistriţeni – pentru că atunci când trebuie să-i felicităm, să-i felicităm, şi când trebuie să-i criticăm, îi criticăm – pentru că au reuşit o performanţă în ceea ce priveşte reprezentarea judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel guvernamental, secretari de stat şi miniştri, performanţă care nu a mai fost atinsă de mult de către Bistriţa-Năsăud.
La ora actuală, Bistriţa-Năsăud nu mai are niciun reprezentant la acest nivel, niciun secretar destat, niciun ministru. Sper că aţi sesizat ghilimelele pe care le pun în dreptul felicitărilor adresate liberalilor.
Sunt convins de faptul că dumnealor au vrut, dar nu s-a putut. Toate propunerile pe care le-au făcut au fost neconforme, asta ne spun cei din Bucureşti. Nici nu mai ştii ce să gândeşti. După cum îi cunosc pe liberalii din Bistriţa, cred că acele propuneri au fost prea bune pentru a face parte din actualul Guvern. Nu am cum să gândesc altceva”, a spus senatorul Ioan Deneș senatorul PSD.

Related Articles

Leave a Comment