Acasa Actualitate Doi miri din satul Dobric își strigă disperarea față de prelungirea stării de incertitudine în organizarea nunților

Doi miri din satul Dobric își strigă disperarea față de prelungirea stării de incertitudine în organizarea nunților

Publicat de Radu SÎRBU

Cele mai multe dintre cuplurile decise să devină mire și mireasă și-au amânat nunțile programate anul trecut pentru 2021. Situația incertă provocată de pandemie pune însă sub semnul întrebării și anul acesta evenimente festive de amploare.

Pentru Mona și Beni din satul Dobric, comuna Căianu Mic, va fi greu, peste ani, să își aducă aminte cu exactitate de data nunții. Cei doi tineri ar fi trebuit să dănțuiască alături de familie și prieteni, la nuntă, încă de anul trecut, însă, din cauza restricțiilor impuse de autorități, au trebuit să-l reprogrameze pentru luna mai 2021 iar starea de incertitudine le dă în continuare emoții.

Prin intermediul Mesager24.ro, cuplul a ținut să tragă un semnal de alarmă pentru ca autoritățile să vină în sprijinul tuturor celor care sunt în aceeași situație ca ei!

Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie DIN TIMP să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc.

Avem nunta programată în luna mai. Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rog frumos analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții, etc), ci vor doar să se căsătorească, cel puțin noi asta dorim. Din păcate, nu avem voie.

E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur, cum în mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Eu văd o mare nedreptate, dumneavoastră nu?
Cu stimă și respect, Beni și Mona
”, spun cei doi tineri în mesajul dedicat celor îndreptățiți să facă cât de cât lumină în această mare de incertitudine.

Related Articles

Leave a Comment