Acasa Actualitate Bătaia cruntă dată de un bărbat soției sale în plină stradă, la Telciu, a făcut valuri la nivel ministerial. Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control la IPJ BN

Bătaia cruntă dată de un bărbat soției sale în plină stradă, la Telciu, a făcut valuri la nivel ministerial. Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control la IPJ BN

Publicat de Radu SÎRBU

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat, astăzi, că trimite Corpul de control la IPJ Bistriţa, unde o femeie care a depus mai multe plângeri la Poliţie a fost agresată în plină stradă de soţul ei de care intenţionează să divorţeze. ”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti”, a afirmat ministrul, precizând expres că după tragedia din Bacău a cerut o analiză a tuturor sesizărilor şi petiţiilor care reclamau posibile fapte de violenţă.

”Dacă după această tragedie nu analizăm, cu maximă atenţie, toate disfuncţionalităţile din sistem înseamnă că nu am învăţat nimic. Eu cred că am învţat din această nenorocire, o să vedeţi în perioada următoare măsuri. Am luat deja decizia de a face o analiză pe toate petiţiile”, a afirmat, luni, Lucian Bode, referindu-se la situaţia de la Oneşti, unde un bărbat a sechestrat doi muncitori şi apoi i-a ucis.

Ministrul a afirmat că, în ciuda măsurilor pe care le-a dispus, s-a întâmplat cazul de la Bistriţa.

”Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti, unde doamna respectivă depusese petiţii. Poliţia nu a luat, din păcate, nicio măsură. La Bistriţa am decis să trimit Corpul de control”, a mai anuţat Bode, apreciind că ”este inadmisibil”.

”Au tratat acele sesizări cum le-au tratat şi efectul l-am văzut”, a mai declarat Bode.

Reamintim că, în urmă cu 10 zile, o tânără a fost agresată în plină stradă, la Telciu ,de soţul de care dorește să divorţeze. Femeia a povestit că a depus numeroase plângeri la Poliţie, în care sesiza că soţul a ameninţat-o cu moartea în repetate rânduri.

Related Articles

Leave a Comment