Acasa Administrație Primarul Octavian Cicșa: ”Pregătim noi asfaltări de drumuri dar și construcția a 7 poduri, în comuna Ilva Mare”

Primarul Octavian Cicșa: ”Pregătim noi asfaltări de drumuri dar și construcția a 7 poduri, în comuna Ilva Mare”

Publicat de Radu SÎRBU

La Ilva Mare sunt în curs de implementare două proiecte ample ce vor aduce condiții de trai mai aproape de așteptările localnicilor. După cum ne-a informat, marți, primarul Octavian Cicșa, este vorba de două investiții notabile, finanțate prin Compania Națională de Investiții, și anume: asfaltarea a 13 kilometri de drumuri de interes local, precum și construirea 7 poduri peste râul Ilva.

Modernizarea acestor noi drumuri va deschide o nouă perspectiva de dezvoltare a comunei noastre, mai ales că sunt vizate zone de o frumusețe aparte, cum sunt Poiana Cătunenilor, Valea Strugarului sau Dealul La Sârbi”, ne-a spus primarul Octavian Cicșa.

Pe de altă parte, în aceste zile, administrația comunei Ilva Mare sprijină fermierii din localitate în vederea accesării de noi subvenții de la APIA, dar edilii s-au implicat și pentru achiziția de măști și dozatoare de apă potabilă pentru școală.

Related Articles

Leave a Comment