Acasa Actualitate Primarul Dorin Vlașin continuă să atragă fonduri importante pentru Năsăud. Acum: 125.000 lei pentru cartierul Lușca, dar și bani pentru reabilitarea a două poduri din Năsăud!

Primarul Dorin Vlașin continuă să atragă fonduri importante pentru Năsăud. Acum: 125.000 lei pentru cartierul Lușca, dar și bani pentru reabilitarea a două poduri din Năsăud!

Publicat de Radu SÎRBU

În această săptămână, primarul Dorin Vlașin s-a aflat din nou la București pentru a susține cauza alocării de bani guvernamentali pentru orașul Năsăud. Și de data aceasta deplasarea edilului a fost încununată de succes, întrucât Năsăudului i-au fost alocați 125.000 din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului României, pentru efectuarea unor lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse în anul 2021 pe raza cartierului Lușca.

”Cei 125.000 de lei alocați de Guvernul Florin Câțu vor fi folosiți pentru combaterea efectelor ploilor abundente din luna februarie a.c. pe Valea Mintiului din cartierul Lușca. Este o sumă notabilă ce ne va permite să efectuăm lucrări de refacere a infrastructurii rutiere din această zonă”, ne-a declarat, astăzi, primarul Dorin Vlașin.

Pe de altă parte, eforturile primarului Dorin Vlașin au avut succes și în ceea ce privește modernizarea a două poduri importante pentru orașul Năsăud tot cu ajutorul fondurilor guvernamentale. Este vorba de podul de la ieșirea din localitate spre comuna Salva, mai precis cel de la Valea Podului (DN 17 C), dar și de podul de pe strada Bistriței (podul Tradamului așa cum este el cunoscut de năsăudeni și situat tot pe DN 17 C).

Related Articles

Leave a Comment