Acasa Actualitate A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana un conflict intrafamilial, la Salva

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana un conflict intrafamilial, la Salva

Publicat de Radu SÎRBU

Sâmbătă, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, au fost solicitați să intervină la un conflict intrafamilial.

Polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 ani, din Salva, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu concubina sa de 37 ani, din Salva, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool ar fi agresat-o fizic pe aceasta, totodată amenințând-o cu moartea.

Față de agresor a fost emis un ordin de protecție provizoriu, acesta fiind evacuat din locuință, polițiștii întocmind totodată, un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La aceeași dată, la orele serii, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați direct de către femeia de 37 de ani, cu privire la faptul că concubinul ei, a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani, s-a întors la domiciliul său din Salva, acesta încălcând ordinul de protecție provizoriu care s-a emis împotriva sa în aceeași zi.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un nou dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

Related Articles

Leave a Comment