Acasa Actualitate Senatorul Ioan Deneș: ”Avem nevoie de măsuri pentru combaterea CoVid, însă nu de cele care ne pun în pericol sănătatea și libertatea”

Senatorul Ioan Deneș: ”Avem nevoie de măsuri pentru combaterea CoVid, însă nu de cele care ne pun în pericol sănătatea și libertatea”

Publicat de Radu SÎRBU

“Vreau să mă adresez acum din postura de simplu cetățean care urmărește cu nesiguranță spre viitorul țării, al economiei, al libertății pe care am dobândit-o în mulți ani de luptă împotriva barierelor anti-democratice. Am urmărit, precum dumneavoastră, protestele de aseară și de astă noapte, la care au ieșit mii de oameni ce au strigat pentru libertate, pentru apărarea drepturilor garantate prin Constituție. Noile măsuri impuse de Guvernul României au stârnit un val de neliniște, de nesiguranță, iar foarte multe persoane își exprimă și acum neîncrederea în cei care impun măsuri aberante de combatere a Coronavirusului.

Avem nevoie de măsuri pentru combaterea Coronavirusului, însă nu de cele care ne pun în pericol sănătatea și libertatea. Ieri, în prima zi de închidere a magazinelor după ora 18:00 s-au format cozi interminabile, iar de distanțare nu se poate vorbi. Libertatea de a alege nu se poate confunda cu orice fel de condiționare! Trebuie să rămânem conștienți de pericolul pe care îl prezintă acest virus, însă încălcarea oricărui punct din Constituție duce la dereglarea întregii societăți.

Ca urmare, salut inițiativa cetățenească spontană a oamenilor care au ales să-și exprime păsul și doleanțele în stradă și consider că lucrurile nu se vor rezolva prea curând. Avem nevoie de oameni competenți care să aleagă și să decidă pentru noi”, a transmis senatorul PSD, Ioan Deneș.

Related Articles

Leave a Comment