Acasa Actualitate Util! La curățenia de Paști vă ajută Spălătoria de Covoare Năsăud, cu cea mai bună ofertă de preț din județ. Doar 6 lei/mp!

Util! La curățenia de Paști vă ajută Spălătoria de Covoare Năsăud, cu cea mai bună ofertă de preț din județ. Doar 6 lei/mp!

Publicat de Radu SÎRBU

Sunt zilele premergătoare marelui praznic al Învierii Domnului iar, conform tradiției, fiecare casă este primenită pentru importanta sărbătoare creștină. În acest sens, Spălătoria de Covoare Năsăud vine cu o ofertă imbatabilă: 6 lei / mp pentru curățare, cel mai mic preț din Bistrița-Năsăud.

Și nu oricum, întrucât Spălătoria de Covoare Năsăud vă oferă servicii profesioniste de spălare în profunzime a covoarelor și mochetelor, într-un mod eficient cu preluare – livrare (în mod gratuit!) de la domiciliu.

Procesul de producție este derulat cu echipamente moderne, cum ar fi:

  • mașină automatizată pentru desprăfuit covoare;
  • mașină automată de spălat covoare, dotată cu tren de perii rotative ce lucrează simultan utilizând detergenți profesionali și balsam special;
  • centrifugă pentru stoarcerea covoarelor;
  • uscător / dezumidificator covoare.

V-am convins?! Contactați Spălătoria de Covoare Năsăud, la telefonul: 0758 922 623! Unul dintre agenții spălătoriei va prelua covorul de la domiciliul dumneavostră în cel mai scurt timp.

Apelați la serviciile profesioniste ale Spălătoriei de Covoare Năsăud și veți fi pe deplin mulțumiți !

Related Articles

Leave a Comment