Acasa Administrație Primarul Sorin Avram a bătut cu folos calea Bucureștiului pentru proiectele de investiții din comuna Leșu

Primarul Sorin Avram a bătut cu folos calea Bucureștiului pentru proiectele de investiții din comuna Leșu

Publicat de Radu SÎRBU
rpt

Zilele trecute primarul comunei Leșu, Sorin Avram, a fost la București, pentru a-și susține proiectele de investiții în fața forurilor guvernamentale. Deplasarea a fost un succes pentru edilul Leșului, Sorin Avram întorcându-se cu vești bune din Capitală, acolo unde a avut o întrevedere chiar cu Florin Cîțu, primul ministru asigurându-l de toată susținerea pentru dezvoltarea comunei Leșu.

Am dus studiile de fezabilitate pentru un amplu proiect ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere la Compania Națională de Investiții S.A, proiect ce are drept obiective construirea a 10 poduri și asfaltarea a 14,5 kilometri de străzi de interes local.

Am mai depus trei documentații referitoare la reabilitarea a 10 kilometri de drumuri calamitate de ploile din luna februarie 2021, la construirea unei săli de sport, și la amenajarea unui parc în centrul comunei.

Totodată, am refăcut proiectul tehnic la grădinița cu program normal din Lunca Leșului, urmând ca în câteva zile să dăm ordinul de începere al lucrărilor, o revizuire a documentației fiind făcută și la proiectul de amenajare a amfiteatrului natural din zona centrală a comunei

Suntem în pregătire cu studiul de fezabilitate a sălii de evenimente care se va construi în zona vechiului târg, și în etapa de licitație a desemnării constructorului ce va edifica capela mortuară multiconfesională pe amplasamentul de lângă biserică. Vizavi de acest aspect, trebuie să spun că avem în vedere construirea unei capele și la Lunca Leșului.

În fine, trebuie să anunț că am transformat vechea școală de la Valea Măgurii într-un Centru Multifuncționale, ce va fi funcțional după eliminarea restricțiilor sanitare ale pandemiei”, ne-a spus primarul Sorin Avram.

Related Articles

Leave a Comment