Acasa Actualitate Doi tineri, depistați drogați la volan

Doi tineri, depistați drogați la volan

Publicat de Radu SÎRBU

Sfârșitul de săptămână a venit cu probleme penale pentru doi tineri șoferi, prinși de polițiști drogați la volan pe raza municipiului Bistrița.

Primul, în vârstă de 19 ani și domiciliat din Bistrița, a fost depistat în seara de 3 aprilie, pe strada Calea Moldovei. În urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanțelor Cannabis, Amphetamine și Methamphetamine. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice. Totodată, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația în afara locuinței

Cel de-al doilea tânăr este din Livezile și are 20 de ani, acesta fiind oprit în trafic în dimineața de 5 aprilie, în jurul orei 01.05. Rezultatul testului a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine, drept pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Și acest tânăr a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea nerespectarea restricțiilor privind circulația în afara locuinței.

Polițiștii continuă cercetările, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Related Articles

Leave a Comment