Acasa Uncategorized (FOTO) Două persoane au fost rănite după o coliziune teribilă, la Cepari

(FOTO) Două persoane au fost rănite după o coliziune teribilă, la Cepari

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, în jurul orei 13:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17C, în localitatea Cepari.

Primele cercetări arată că, un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din Maieru, ce se deplasa pe Drumul Național 17 C (pe direcția Bistrița – Năsăud), a colizionat un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani din Cepari. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferiței și a unui pasager din celălalt autoturism, un bărbat de 36 de ani din Năsăud.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, care au acordat asistență persoanelor rănite. Ambele victime au fost transportate la spitalul din Năsăud. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a precizat că femeia a suferit un traumatism toracic, în vreme ce bărbatul a suferit un traumatism lombar.

Pompierii militari au procedat pentru sablarea carosabilului in urma scurgerilor de combustibil rezultate în urma impactului.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească modul și cauzele producerii evenimentului rutier.

Related Articles

Leave a Comment