Acasa Actualitate A cumpărat 279, însă a uitat să le plătească. De-abia după trei ani a fost săltat de polițiști

A cumpărat 279, însă a uitat să le plătească. De-abia după trei ani a fost săltat de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU

Este cazul unui bărbat din comuna constănțeană Hârșova care, potrivit cercetării polițiștilor, l-a păgubit pe un crescător de animale din Căianu Mic.

”La data de 8 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, a fost pus în aplicare un mandat de aducere.

Cel în cauză, un bărbat de 50 de ani, din Hârșova, județul Constanța, este bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind de peste 72.000 de lei. Acesta a fost depistat de polițiști pe raza localității de domiciliu și a fost condus la sediul Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș pentru audieri, unde ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul, în cursul anului 2018, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, l-ar fi indus în eroare pe un bărbat din Căianu Mic, de la care ar fi cumpărat 279 de oi și nu ar mai fi achitat contravaloarea stabilită, respectiv suma de 72.540 de lei.

În prezent, bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș în vederea documentării întregii activități infracționale.

Related Articles

Leave a Comment