Acasa Actualitate Nou în Năsăud ! Piadineria Anais – un nou concept de fast-food, cu produse foarte gustoase și rafinate din bucătăria italiană

Nou în Năsăud ! Piadineria Anais – un nou concept de fast-food, cu produse foarte gustoase și rafinate din bucătăria italiană

Publicat de Radu SÎRBU

Zilele acestea, Denisa și Răzvan Neaga, o tânără familie din Bistrița, și-au materializat visul pe care îl purtau cu pasiune în suflet, și anume: au deschis în orașul Năsăud fast-food-ul numit Piadineria Anais, un business ce vine cu noutăți absolute în domeniul gastronomic din localitate. Noutăți gustoase și rafinate!

Ce este Piadineria? Locul unde se vând piadinele: produse tradiționale italiane ce se prepară prin umplerea unei lipii făcute din aluat copt, cu diverse ingrediente, de la mozzarella, prosciutto crudo, salate, până la pește, piept de pui și orice altceva, în funcție de inspirație și de gusturile fiecăruia.

”Aluatul este simplu, are în compoziție făină, sare, ulei de măsline și este copt pe plită, de asemenea, ingredientele care se pun în lipie, deși variază de la o rețetă la alta, au ca principiu comun faptul că sunt naturale și… sănătoase”, ne-au spus cei doi întreprinzători.

Denisa și Răzvan Neaga cred că tot ceea ce ține de mâncare e o chestiune de preferință personală, în fond, însă atuul lor este că oferă ingrediente sănătoase, combinații simple și variate iar clienții, normal, că sunt cei care decid în cele din urmă.

Pentru a decide și a vă bucura de ceva gustos Denisa și Răzvan vă invită să treceți pragul Piadineriei Anais (denumită așa după numele fiicei lor), în Năsăud, pe strada Bistriței (la intersecția de la Cruce, peste drum de brutăria Niagara), la parterul blocului CI. De luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Relații la telefonul: 0751 931 603. Afacerea gastronomică are și adresă de Facebook, respectiv: https://www.facebook.com/Piadina-Anais-101240908728382

Denisa și Răzvan Neaga se numără printre cei care știu să pună suflet și să se dedice unei pasiuni iar visul lor, născut dintr-o pasiune fără margini pentru frumos, pentru simplitate și rafinament, a prins contur într-un loc în care toate ingredientele folosite, combinate cu multă răbdare și dorința de a reuși și de a oferi și altora ceva din magia visului împlinit – Piadineria Anais.

Related Articles

Leave a Comment