Acasa Administrație (Galerie FOTO) Comuna Rebra este mai curată după Marea Ecologizare intreprinsă astăzi de Primărie

(Galerie FOTO) Comuna Rebra este mai curată după Marea Ecologizare intreprinsă astăzi de Primărie

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, Primăria comunei Rebra a organizat prima mare acțiune de ecologizare a comunității din acest an! După cum ne-a declarat primarul Ștefan Danci, scopul evenimentului a fost atât de ecologizare a unor zone publice în care sunt aruncate deșeuri, cât și de conștientizare a locuitorilor în spiritul unui comportament prietenos față de mediu. Potrivit edilului, la acțiunea de ecologizare au participat peste 100 de persoane de toate vârstele, alături de localnici regăsindu-se membrii unui ONG din Bistrița dar și subprefectul Lorand Toth.

Pe această cale, țin să mulțumesc tuturor participanților la această acțiune, de la cei mai mici până la cei mai mari. Este foarte important să conștientizăm că nu putem să lăsăm sau să aruncăm deșeurile oriunde pe stradă sau pe spațiile verzi. Problema de mediu poate fi rezolvată doar printr-o abordare colectivă. Vom mai organiza astfel de acțiuni de educare și ecologizare pentru a crea o obișnuință din a deveni mai responsabili față de mediul înconjurător“, a ținut să declare pentru Mesager24.ro primarul Ștefan Danci.

Toți voluntarii au primit mănuși de protecție, măști chirurgicale, saci menajeri și unelte de ridicare a deșeurilor. Au fost respectate măsurile de protecție privind contextul pandemic.

Related Articles

Leave a Comment