Acasa Actualitate Managerul Gabriel Lazany anunță că, din 10 mai, alocația de hrană la Spitalul Județean de Urgență Bistrița crește la 20 de lei !

Managerul Gabriel Lazany anunță că, din 10 mai, alocația de hrană la Spitalul Județean de Urgență Bistrița crește la 20 de lei !

Publicat de Radu SÎRBU

”Vești bune de la spital!

Am identificat fondurile necesare pentru majorarea alocației de hrană la Spitalul Județean de Urgență Bistrița!

Astăzi, Consiliul de administrație a avizat favorabil, propunerea mea de majorare a alocației de hrană, la 20 de lei, începând cu data de 10 Mai.

Fondurile necesare pentru majorarea alocației de hrană în anul 2021, provin din veniturile obținute de spital pe testările PCR, realizate la cerere, contra cost”, a ținut să transmită în această după-amiază Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Anunțul a fost făcut în contextul prin care alocația de hrană pentru pacienții din spitale a fost actualizată cu indicele prețului de consum la mărfuri alimentare, începând cu luna mai 2021, potrivit unei hotărârii de Guvern.

Hotărârea respectivă a fost aprobată în urmă cu trei săptămâni și permite actualizarea constantă a bugetului de hrană alocat pentru fiecare pacient internat în spital.

Astfel, spitalul din Bistrița este printre primele din România în care alocația a fost majorată în mod semnificativ.

Related Articles

Leave a Comment