Acasa Stiri112 (FOTO + VIDEO) Doi tineri din Parva au ajuns la spital după ce mașina li s-a făcut praf într-un cap de pod din Rusu Bârgăului

(FOTO + VIDEO) Doi tineri din Parva au ajuns la spital după ce mașina li s-a făcut praf într-un cap de pod din Rusu Bârgăului

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri au intervenit în localitatea Rusu Bârgaului, pe DN 17, la un accident rutier, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Salvatorii au găsit la locul indicat trei persoane ieșite din autoturism, conștiente și cooperante.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat o femeie în vârstă de 23 de ani, cu o contuzie cervicală, iar echipajul de prim ajutor a preluat un tânăr de 25 de ani cu un traumatism cranian minor. Victimele au fost evacuate spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații si îngrijiri medicale amănunțite.

A treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Comunicatul IPJBN spune că: ”Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Parva, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un podeț, ulterior răsturnându-se. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea acestuia și a unei pasagere în vârstă de 23 de ani din Parva.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Tânărul conducător a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii lor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând ca în cursul anchetei să se stabilească cu exactitate cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”.

Related Articles

Leave a Comment