Acasa Actualitate (FOTO + VIDEO) S-a fălit pe Facebook că e pistolar, însă a fost reținut repede de către polițiști

(FOTO + VIDEO) S-a fălit pe Facebook că e pistolar, însă a fost reținut repede de către polițiști

Publicat de Radu SÎRBU

De sărbătorile pascale, un bărbat din BN s-a dat în spectacol pe rețelele de socializare trăgând două focuri în aer cu un pistol, filmarea devenind virală. Autosesizându-se, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, l-au dibuit pe pistolar în Chiraleș, și au efectuat percheziții domiciliare în urma cărora a fost identificat pistolul folosit în înregistrarea video respectivă.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu este autorizat să dețină arme și muniții din categoriile celor supuse autorizării. În cadrul manchetei s-a descoperit că pistolul folosit este unul neletal supus autorizării și aparține unui bărbat de 25 de ani din Lechința, pe care acesta l-ar fi achiziționat din Germania și l-ar fi introdus fără drept în țară în luna aprilie a acestui an.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentați procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

A fost întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, complicitate la nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și complicitate la uzul de armă fără drept, urmând documentarea faptelor în cursul cercetării penale.

Related Articles

Leave a Comment