Acasa Actualitate În acest sfârșit de săptămână, puteți să vă vaccinați direct din mașină, fără programare, în parcarea B1 Shopping din Bistrița

În acest sfârșit de săptămână, puteți să vă vaccinați direct din mașină, fără programare, în parcarea B1 Shopping din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU

Anunțul a fost făcut de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, în contextul dorinței autorităților de accelerare a vaccinării populației împotriva Covid.

”Pentru perioada sâmbătă 8 mai – duminică 9 mai se pregătește o campanie de vaccinare drive-through, cu serul Pfizer, prin amenajarea a trei fluxuri de vaccinare în parcarea B1 Shopping de pe Calea Moldovei din municipiul Bistrița.

Cetățenii care doresc să se imunizeze în această campanie au acces cu mașina și se pot prezenta doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat AICI.

Vaccinarea se realizează fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, cetățenii se pot prezenta la oricare dintre centrele la care se administrează acest ser.

Vă așteptăm sâmbătă și duminică, între orele 8.00-20.00! Împreună reușim!”, este mesajul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment