Acasa Actualitate Dosar penal pentru un șofer din Salva ce conducea fără permis. Un tânăr din Năsăud a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate

Dosar penal pentru un șofer din Salva ce conducea fără permis. Un tânăr din Năsăud a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier a Poliției orașului Năsăud, au oprit pentru control în trafic, pe raza orașului Năsăud, un autoturism.

A fost identificat un bărbat de 31 de ani, din Salva, care în urma verificărilor întreprinse de către polițiști, s-a constatat că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul a fost testat și cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, Compartiment Rutier, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 9 mai a.c., un tânăr de 25 de ani din orașul Năsăud, a fost depistat în trafic, de către polițiști, pe Drumul Național 17C, pe raza localității Salva, în timp ce conducea un autoturism, având aplicat un numărul de circulație provizoriu.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează ca înmatriculat, având valabilitatea numerelor provizorii expirată din anul 2020.

Șoferul a fost totodată testat alcoolscopic cu aparat alcooltest marca Drager, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Related Articles

Leave a Comment