Acasa StiriPolitic Deputatul Daniel Suciu anunță o nouă abordare a politicilor sociale din partea PSD Bistrița-Năsăud

Deputatul Daniel Suciu anunță o nouă abordare a politicilor sociale din partea PSD Bistrița-Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

În cadrul conferinței de presă de astăzi, deputatul Daniel Suciu, în calitatea de președinte interimar executiv al PSD Bistrița, a anunțat o schimbare de optică și abordare a social-democraților bistrițeni: „Împreună cu Camelia Tabără, Bogdan Ivan, Andrei Kozuk am început întâlniri cu toate sindicatele din judeţ şi din municipiul Bistriţa. Ne-am asumat responsabilitatea de a prelua orice propunere pe care ei o consideră necesară în sprijinul şi ajutorul muncitorilor care fac economia să se mişte. Pentru relaţia cu sindicatele îi mulţumesc doamnei Camelia Tabără care a mijlocit aceste întâlniri”.

O poziționare nouă va avea PSD și față de ONG-uri: ” În perioada următoare intenţionăm să ne întâlnim cu toate ONG-urile şi asociaţiile sportive. De acest lucru se va ocupa Alex Bria, Marius Bor, Ionel Burduhos şi Virgil Rus. Cred că din greşeala noastră şi dintr-un fals sentiment de adversitate, probabil din ambele părţi, am neglijat o relaţie normală dintre un partid politic şi ONG-uri. Vrem să ne întâlnim cu absolut toate ONG-urile şi orice propunere pe care o consideră oportună o vom promova ca iniţiativă legislativă sau în proiectele de hotărâre din Consiliul Local.

Cred că n-am vorbit foarte mult, în ultima perioadă despre ceea ce înseamnă cu adevărat stânga și Partidul Social Democrat, în municipiul Bistrița. În perioada următoare, vom iniția un demers intitulat Dialogurile Stângii. De aceste demers răspunde mai noul nostru coleg Raul Gălan. Vom face dialoguri cu oameni, cu meserii, cu tineri, cu mai puțin tineri, cu zona de business. Prezentăm ce înseamnă cu adevărat stânga, ce vrem noi, PSD, în municipiul Bistrița. Nu suntem nici comuniști, probabil am plătit nemeritat pentru niște etichete pe care, prin acest demers, vrem să le înlăturăm“, a declarat Daniel Suciu.

Related Articles

Leave a Comment